Om Calle

Tjena jag heter Calle och bor i Malmö med min familj som består av sambo, min lilla son och vår bästa vän den franska bulldogen Mr Bob

Min resa i nikotinens värld börja när jag var 12 år gammal och smög med de ”coola” grabbarna och blossa detta blev snabbt ett beroende. När jag var 20 gick min rökning upp till ca 1 paket om dagen och mot slutet var jag uppe i 1-2 paket om dagen.

Detta var såklart inte hållbart men trotts att jag märkte olika hälsoproblem hade jag grymt svårt att sluta röka det gick helt enkelt inte. Den stora anledningen var helt enkelt att jag ville inte sluta röka!

Hur konstigt det än låter så ville jag hellre leva med bla rökhosta och svårigheter att andas än att sluta och jag tror att det är många andra som sitter i samma situation just nu.

Jag började med att köpa en cigg a like och gick snabbt över till ett ego batteri. Samma dag som jag fick egobatteriet så sluta jag röka och har inte rökt sen dess =D en annan stor hjälp var att jag var så nyfiken och börja helt enkelt googla allt jag kunde hitta om ecigg och vad där fanns och oj vad där fanns grejer.

Hittade även Grimmgreen & Pbusardo som är 2 som recenserar alla möjliga produkter i USA och att titta på dem var som att kasta bensin på elden. Intresset blev en hobby hahah

Jag började även göra lite recensioner och detta var så kul att jag starta Ecigg Sverige och nu även denna blogg. Jag hittade även ett par forum och facebook grupper som jag länkar till här på sidan.

Funderar du på att köpa en ecigg men känner dig osäker eller är du en avancerad vejpare som undrar något kontakta mig gärna på [javascript protected email address]